Informatii

Solutia ideala pentru un aer comprimat de cea mai buna calitate

Echipamentele care functioneaza pe baza de aer comprimat sunt foarte sensibile la calitatea acestuia.

Cerinte stricte

Cerintele actuale din industrie sunt din ce in ce mai stricte cand vine vorba de calitatea aerului comprimat folosit, implicit in crearea conditiilor ideale de functionare pentru echipamentele pneumatice.

Separatoare Aer Comprimat STANDARD

Producerea/obtinerea aerului comprimat

Ca sa produci/ sa obtii un aer comprimat de calitate trebuiesc facute investitii costisitoare pentru a mentine o calitate superioara a aerului comprimat.

  • Procurarea unor compresoare eficiente
  • Uscatoare performante
  • Solutii de filtrare complexe
  • Costuri ulterioare de mentenanta ridicate

Puncte critice

In cazul echipamentelor instalate in puncte critice ale productiei, si nu numai , acest lucru duce la costuri ridicate cu oprirea, curatarea si repunerea in functie a echipamentului/ utilajului/ liniei de productie.

Separatorul KingAir® este solutia perfecta pentru protejarea consumatorilor de aer comprimat.

Bine de stiut

In majoritatea cazurilor distanta dintre utilizatorul final si statia de compresoare este mare. Acest lucru implica automat o lungime considerabila a traseului pentru transportul aerului comprimat.

Desi aerul pleaca tratat de la sursa, datorita lungimii traseului care implica in cele mai multe cazuri si variatii de temperatura se intampla ca la utilizatorul final sa apara condensul, particule de ulei (in cazul in care exista compresoare pe baza de ulei), particule solide si implicit defectarea lui.

Informatii aer comprimat